1e Asics Frontrunner International meeting in Neuss

Ondertussen is het alweer een week geleden maar ik zat begin juni dus in Neuss – Duitsland met 150 andere Asics Frontrunners uit 16 verschillende landen. Het werd een weekend om nooit meer te vergeten! Lees in deze blogpost wat we allemaal gedaan hebben tijdens de eerste officiële internationale Asics Frontrunner meeting! 

De kriebels voor het event startten al een weekje ervoor, toen ik het wegenvignet bestelde om in Duitsland rond te rijden. De avond voordien kwam ik al helemaal gek toen we mochten doorgeven aan welke activiteiten we allemaal wilden deelnemen. Het zag er toen al super uit. Na 3,30u rijden van het verre West-Vlaanderen naar Dormagen kon het eindelijk weekend starten.

Vrijdag

Easy Run

Aangekomen in het Aktiv Sportpark Dormagen was het een fijn weerzien van enkele van het Frontrunner team NL. We startten de meeting – hoe kan het ook anders – met een welcome run! Het werd een loopje van 7 km doorheen hele mooie taferelen. Er werd gesproken van een ‘easy run’ maar het tempo ging toch snel de hoogte in. Gelukkig was er hier een daar een foto moment, zo kon ik even op adem komen ;).

Let’s get fit

Na de run konden we kiezen tussen Jumping Fitness, Yoga, Spinning en Sauna. Ik ging voor de eerste twee workshops. Ik had eerder al eens U-bound, een workout op de trampoline gevolgd, maar dit was nog iets anders omdat er ook een bar bevestigd was aan de trampoline. Dit was heel erg energiek en tof! Achteraf konden we stretchen en tot rust komen met yoga.

Zaterdag

Asics Headquarter

Zaterdag startte de dag met een lekker ontbijt in het Holiday Inn hotel waarna we ons daarna richting het hoofdkwartier van Asics begaven. Daar aangekomen kregen we presentaties over de marketing van Asics (wist je trouwens dat we al met 535 Asics Frontrunners zijn verspreid over 17 landen?! De Asics Frontrunners startten in 2011 in Duitsland en in 2017 kwam België er dus bij) en zagen we de prachtige nieuwe collecties. Ook kregen we opnieuw uitleg over social media en veel info over alle nieuwe soorten loopschoenen van Asics die zullen uitkomen in 2017 en 2018.

Neusser Sommernachtslauf

Na de lunch was het tijd om aan klaar te maken voor de Neusser Sommernachtslauf. We konden kiezen tussen 5 of 10 km. Alle Asics Frontrunners waren ongeveer 50-50 verdeeld waardoor we elkaar konden aanmoedigen tijdens het lopen. Omdat het rondjes van ongeveer 1 km waren, passeerde je 5 of 10 keer langs dezelfde plaatsen. Zo liepen Manon, Gaby en ik samen en hadden we om de 300 meter onze vaste ‘persoonlijke supporters’. Dit was echt de max! Toen we langs de Asics Frontrunners passeerde werden we zo hard aangemoedigd en toegejuicht dat we weer energie hadden om het volgend rondje te lopen in die hitte. Ook de muzikanten speelden vol enthousiasme toen we passeerden waardoor we telkens begonnen dansen bij het passeren. Dit was echt mijn leukste wedstrijd tot nu toe. Ik vond het jammer dat dit maar 53 minuten duurde. De sfeer was onbeschrijfelijk!

Party at Basement

Na de ‘inspanning’, tijd voor de ontspanning! Na een frisse douche was het tijd om onze sportkledij in te wisselen voor feestkledij. Asics had een volledige club afgehuurd. Het werd een leuk avondje (met drank op kosten van Asics, moet ik er een tekeningetje bij maken? ;)) tot in de vroege uurtjes! Gelukkig is hier niet veel beeldmateriaal van 

Zondag

Sample Sale at ASICS Headquarter Neuss

A dream came true! We hadden de kans om sample kledij te shoppen aan mooie prijsjes. Zelf al was het een kort nachtje voor velen, van zodra de deuren open gingen om te shoppen, had iedereen plots weer tonnen energie ;). Hoewel mijn kast al bijna meer sportkledij dan casual kledij bevat, kon ik het niet laten om enkele leuke stukken op de kop te tikken :).

Wakebeach 257

Het was alweer een stralende dag dus op het strand vertoeven was een heel goed idee. We gingen naar Wakebeach 257 en genoten van een heerlijke BBQ. Na het eten konden we weer kiezen wat we wilden doen: Wakeboarden, SUP, Beachvolley, Open Water Swim, Yoga en Fitness. Ik ging voor wakeboarden en yoga. Ik had al eens wakeboarden uitgetest en nu was het niet achter een boot, maar aan een kabel. Dit was alweer een hele leuke ervaring!

Voor mij zat het weekend er dan helaas al op. Omdat ik maandag geen verlof kon nemen, keerde ik zondagavond heel erg moe maar nog meer voldaan terug naar Belgenland. De overblijvers genoten nog van een Morning Run op maandagmorgen met een Goodbye breakfast om af te sluiten.

ONBESCHRIJFELIJK

Eigenlijk kan ik het gevoel van het weekend nog altijd niet zo goed omschrijven. Het was zo ongelofelijk leuk! Ik heb zoveel nieuwe mensen leren kennen die zoals ik ook bruisten van energie en zoveel zin hadden om te sporten. Het groepsgevoel dat er heerste was onbeschrijfelijk. De samenhorigheid zat in kleine dingen en kwam het meest tot uiting op de Sommernachtslauf. Aangemoedigd worden door 100en andere Asics Frontrunners is een TOPgevoel! Ik ben heel erg dankbaar dat ik dit mocht meemaken en kan al niet meer wachten tot ik iedereen opnieuw mag ontmoeten!

Meer artikels

Op Fitness Retreat in Zuid- Tirol

Op Fitness Retreat in Zuid- Tirol

Gaan sporten, eten, drinken maar vooral genieten in Zuid-Tirol, Italië. Ik was er nog nooit...
1e Asics Frontrunner International Meeting In Neuss - Artikel - louisedelputte

Bye bye hair: laserbehandeling getest

Velen zullen het beamen; niets vervelender dan wanneer je klaarstaat om naar de gym te...
1e Asics Frontrunner International Meeting In Neuss - Artikel - louisedelputte

Beleef méér al wandelend in de Leiestreek.

Vorige maand ging ik wandelen in de Leiestreek op uitnodiging van Toerisme Leiestreek, yay! Ik...
1e Asics Frontrunner International Meeting In Neuss - Artikel - louisedelputte

Loopdoel na heupblessure

Jaaaa hier ben ik terug na een lang intermezzo. Sinds mijn 1e marathon (daarover volgt...
1e Asics Frontrunner International Meeting In Neuss - Artikel - louisedelputte

Primeur in Kortrijk: eindeloos zwemmen!

De zwembaden gaan morgen opnieuw open, hoera! Vele triatleten en recreatieve zwemmers zullen...

Volg mij op Instagram

Wij maken gebruik van cookies

De website van Louise Delputte maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie