90 dagen Herbalife + alcoholstop

Rond mei/juni gaan mijn vriend en ik samenwonen. Nieuw huis betekent nieuwe dressing, woehoew! Nu heb ik al een hele tijd een heleboel kleren waar ik niet meer in kan (wie heeft dat niet?!), maar ik heb mezelf beloofd om geen kleren meer mee te nemen die niet meer passen. DUS… vermageren poging 235621. Maar deze keer pak ik het echt eens realistisch aan en ga ik mezelf niet uithongeren. Lees: ik start met de Herbalife shakes. Daarnaast drink ik 3 maand geen alcohol, anders zou het wat te gemakkelijk zijn, toch? 

Januari => goeie voornemens => FAIL!

Elk. Jaar. Opnieuw. Probeer ik vanaf januari gezonder te eten. Meer sporten lukt me niet aangezien ik al relatief veel sport, heel het jaar door. Maar ook dit jaar zat januari vol met nieuwjaarsfeestjes en
recepties, verjaardagsfeestjes, citytripjes in eigen land, koffie-en-koekjes-namiddagen-want-het-is-zo-koud-buiten, … waardoor dat gezond eten wat naar de achtergrond werd verschoven.

My 2016 starts on February 1st

Dus, laten we januari 2016 maar snel vergeten. Mijn goeie voornemens startten op 1 februari 2016. Omdat ik een persoon ben van ‘alles of niets’ heb ik mezelf voorgenomen om te proberen 10 kg kwijt te geraken in 3 maand. Waarom 10 kg? Mijn BMI is net iets te hoog (bereken hier (http://www.bmi.vlaanderen/) zelf je BMI) en 1,5 jaar geleden woog ik ongeveer 10 kg minder en zat ik nog altijd op een gezond gewicht. Dus dat lijkt mij een gezond streefdoel. 10 kg in 3 maand is ongeveer 3,3 kg per maand en ongeveer 800 gram per week. Lijkt mij doenbaar en niet te extreem. Daarbij word ik ook maandelijks gewogen en geëvalueerd door iemand met de juiste kennis.

My Goal

Als ik vertelde aan vrienden en familie dat ik wilde afvallen, kreeg ik vaak te horen ‘Maar jij bent toch goed zoals je nu bent?’, maar neen, ik vind dit niet goed genoeg (ik kan trouwens ook veel verbergen door mij goed te kleden hoor). Ik weet dat ik 10 kg minder kàn wegen, ik weet dat ik dan een kleerkast vol kleren extra heb en ik ga er gewoon voor! :). Zoals de meesten heb ik een
‘motivatiefoto’ die me doet denken aan die tijd toen ik minder woog. Bij mij is dat dus deze:

1.5 Jaar geleden zocht Basic Fit mensen voor hun campagne naar mensen die een doel hadden bereikt. Ik had op sportief vlak meer conditie opgebouwd maar was ook heel tevreden met mijn gewicht. Voor die campagne werd met een fotograaf dan ook enkele shots genomen.

Februari => Herbalife => WIN?

Aangezien ik al vele diëten had uitgetest, besloot ik op aanraden van een vriendin om mee te gaan naar een Herbalife infomoment. Ik had er al eens van gehoord aangezien een kotgenootje van mij
dit vroeger ook volgde. Ik was niet direct 100 % overtuigd na de presentatie maar besloot dat het geen kwaad kon om een week eerst een proefpakket uit te testen. Al snel merkte ik dat ik eindelijk een realistisch dieet had gevonden die perfect paste bij mijn levensstijl: ’s morgens niet veel tijd, overdag werken en dus geen tijd om te koken en ’s avonds wel wat marge om te sporten en te koken. De gratis wekelijkse opvolging door mijn coach Bjorn Wallaert nam ik er maar al te graag bij. 1 Februari 2016 had ik ingesteld als ‘echte startdatum’ en sindsdien drink ik ’s morgens dagelijks mijn Herbalife shake, mmmm!

Wil je meer weten over wat dat Herbalife ‘dieet’ nu precies inhoudt en wat ik niet en vooral wel mag eten? Lees er meer over binnen enkele weken waarbij ik je tegelijk ook mijn resultaten van de afgelopen maand meedeel, spanneeend! Daarnaast laat ik jullie ook weten hoe het met mijn alcoholgebruik is gesteld. Duimen jullie mee voor een goeie afloop? 

Meer artikels

Op Fitness Retreat in Zuid- Tirol

Op Fitness Retreat in Zuid- Tirol

Gaan sporten, eten, drinken maar vooral genieten in Zuid-Tirol, Italië. Ik was er nog nooit...
90 Dagen Herbalife Alcoholstop - Artikel - louisedelputte

Bye bye hair: laserbehandeling getest

Velen zullen het beamen; niets vervelender dan wanneer je klaarstaat om naar de gym te...
90 Dagen Herbalife Alcoholstop - Artikel - louisedelputte

Beleef méér al wandelend in de Leiestreek.

Vorige maand ging ik wandelen in de Leiestreek op uitnodiging van Toerisme Leiestreek, yay! Ik...
90 Dagen Herbalife Alcoholstop - Artikel - louisedelputte

Loopdoel na heupblessure

Jaaaa hier ben ik terug na een lang intermezzo. Sinds mijn 1e marathon (daarover volgt...
90 Dagen Herbalife Alcoholstop - Artikel - louisedelputte

Primeur in Kortrijk: eindeloos zwemmen!

De zwembaden gaan morgen opnieuw open, hoera! Vele triatleten en recreatieve zwemmers zullen...

Volg mij op Instagram

Wij maken gebruik van cookies

De website van Louise Delputte maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie