De nieuwste Opel Combo Life op de jaarbeurs Roeselare

Opel Bariseau Mottrie, waarvan ik trotse ambassadeur ben, staat op de 66e jaarbeurs in Roeselare. Daar kan je o.a. de nieuwste Opel Combo Life ontdekken! Dit is de wagen waarmee ik nu rijd. En ik ben helemaal fan! Er zijn vele redenen waarom ik deze wagen top vind, lezen jullie mee ?

De auto is groot, heel groot. Ik toonde al op Instagram dat er 2 fietsen in de koffer kunnen. Maar daarnaast kunnen er ook 3 mensen op de achterbank (en ja zelfs 3 kinderzitjes voor de grote gezinnen). Ook vooraan heb je heel veel plaats aan de benen en naast de stoelen. De mogelijkheid bestaat om 2 extra zetels te plaatsen zodat er 7 mensen kunnen plaatsnemen.

  • De wagen is hoog, je zit ook hoog (en droog). Daardoor heb je een heel veilig gevoel. Voor oudere mensen die moeilijk te been zijn is dit eigenlijk ook ideaal om in- en uit te stappen zonder problemen.
  • Er is stuurverwarming. Ja echt zaaaalig! Na een koude mountainbiketocht inclusief geploeter in de modder is het ZO aangenaam om warme vingers te hebben op de terugrit. Zelfs al is het nog koud in de wagen, een warm stuur doet wonderen.
  • GPS. Een gps niet meer vernieuwend zeg je? Bij de Opel Combo Life kan je jouw smartphone aansluiten in de wagen via het geavanceerde Multimedia Navi pro systeem waardoor je Google Maps kan gebruiken en dus live GPS hebt (van zodra ongevallen gebeuren, is het systeem realtime op de hoogte en past hij de route aan).
    Gerelateerde afbeelding
  • Het systeem is volledig compatibel met Apple CarPlayTM2 en Android AutoTM2 by Google en geeft toegang tot smartphone-functies op het 8″-aanraakscherm. Het draadloze laadsysteem laat toe om mijn telefoon overal op te laden onderweg, zonder dat ik daarvoor kabels nodig heb. Ook Muziek en alle andere apps zijn automatisch verbonden met je gsm. Als je Youtube opent bijvoorbeeld kan je ook zo liedjes streamen en beluisteren in je wagen. Bellen via Whatsapp lukt via dit systeem perfect.
  • Routebegeleiding. Als ik lange tochten afleg naar bv Nederland is het heel erg aangenaam dat ik cruise-control of km begrenzing kan aanleggen. Maar ook dat als ik een beetje afwijk van de baan, geeft de wagen een rijstrookwaarschuwing door de Lane Keep Assist. Dit doet hij op basis van de witte stroken op de autostrades. Via de Speed Sign Recognition worden verkeersborden gelezen om wijzigingen in de snelheidsbeperkingen te herkennen en wordt mij gevraagd om mijn snelheid aan te passen indien ik te snel rijd. Ook wanneer je te dicht bij een wagen voor je komt, geeft de wagen een melding op het dashboard. En last but not least als je uren rijdt zonder stoppen, geeft hij aan dat het tijd is voor een koffietje, hoe leuk is dat :-)!

De Opel Combo Life zien rijden? Klik hier !

Nog meer ontdekken van deze wagen? Breng dan zeker een bezoekje aan stand nummer 748 op de Jaarbeurs te Roeselare om niet alleen de Opel Combo Life te ontdekken, maar ook het SUV gamma en geniet met een glaasje cava van uitzonderlijke Jaarbeurskortingen bij Opel Bariseau Mottrie.

Tenslotte maak je ook kans op een gastronomisch weekend met de Opel Grandland X bij Restaurant/BB Le Nord te Roeselare! De jaarbeurs is nog open tem zondag 11 november van 14u tot 19u en morgen (8 november) is het laatavondopening tot 22u.

Meer artikels

De Nieuwste Opel Combo Life Op De Jaarbeurs Roeselare - Artikel - louisedelputte

Primeur in Kortrijk: eindeloos zwemmen!

De zwembaden gaan morgen opnieuw open, hoera! Vele triatleten en recreatieve zwemmers zullen samen met mij heel erg blij zijn (mijn plekje is reeds geresveerd als het bad morgen opnieuw opengaat ;) )! Niet alleen de binnenzwembaden gaan open, ook de verwarmde openlucht zwembaden met stroming! Jaja, je leest het goed! ik testte net voor de eerste lockdown een primeur in Kortrijk: eindeloos zwemplezier in een wel heel cool buitenzwembad! Lees er in deze blogpost alles over.

De Nieuwste Opel Combo Life Op De Jaarbeurs Roeselare - Artikel - louisedelputte

Mijn 1e marathon in 2020 ?!

Eind januari kondigde ik het al aan: dit jaar zou ik mijn eerste marathon lopen. Met de nadruk op ZOU. Want toen kwam het Corona virus er een stokje voorsteken...

De Nieuwste Opel Combo Life Op De Jaarbeurs Roeselare - Artikel - louisedelputte

Mijn 1e marathon loop ik in...

Een tijdje terug hield ik bijna dagelijks het Instagram account van Rotterdam Marathon in de gaten. De inschrijvingen gingen snel, mijn vertrouwen of ik wel een marathon zou aankunnen, ging minder snel. Tot ik bevestiging kreeg bij Energy lab via NN running club dat die marathon na mijn knieblessure en met mijn conditie zou moeten lukken. Hoe dan ook, die 1e marathon is toch heel erg speciaal. Waar ik die zal lopen, vertel ik je in deze blogpost.

De Nieuwste Opel Combo Life Op De Jaarbeurs Roeselare - Artikel - louisedelputte

Doel voor 2020: kan jij het al raden?!

Waaaah, ik kan/durf/mag het eindelijk vertellen: in april 2020 loop ik (fingers crossed) mijn eerste marathon ooit! Lees in deze blogpost waarom dit zo speciaal voor mij is en hoe ik aan mijn marathonavontuur begon.

De Nieuwste Opel Combo Life Op De Jaarbeurs Roeselare - Artikel - louisedelputte

Swimsuits voor triatlons? Waarom, welke maat?

Begin juni dit jaar deed ik mijn eerste 1/8e triatlon en eind juni mijn eerste 1/4 triatlon. Uiteraard ging dit gepaard met de nodige voorbereidingen. 1 aspect was het zwemonderdeel in open water. Of het nu gaat om 600 meter, 1  km of 3,8 km, wetsuits of swimsuits zijn daarbij heel erg handig. Waarom? Wat doen swimsuits precies? Hoe onderhoud je zo’n pakken? Je ontdekt het in deze blogpost.

Volg mij op Instagram

Wij maken gebruik van cookies

De website van Louise Delputte maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie