De nieuwste Opel Combo Life op de jaarbeurs Roeselare

Opel Bariseau Mottrie, waarvan ik trotse ambassadeur ben, staat op de 66e jaarbeurs in Roeselare. Daar kan je o.a. de nieuwste Opel Combo Life ontdekken! Dit is de wagen waarmee ik nu rijd. En ik ben helemaal fan! Er zijn vele redenen waarom ik deze wagen top vind, lezen jullie mee ?

De auto is groot, heel groot. Ik toonde al op Instagram dat er 2 fietsen in de koffer kunnen. Maar daarnaast kunnen er ook 3 mensen op de achterbank (en ja zelfs 3 kinderzitjes voor de grote gezinnen). Ook vooraan heb je heel veel plaats aan de benen en naast de stoelen. De mogelijkheid bestaat om 2 extra zetels te plaatsen zodat er 7 mensen kunnen plaatsnemen.

  • De wagen is hoog, je zit ook hoog (en droog). Daardoor heb je een heel veilig gevoel. Voor oudere mensen die moeilijk te been zijn is dit eigenlijk ook ideaal om in- en uit te stappen zonder problemen.
  • Er is stuurverwarming. Ja echt zaaaalig! Na een koude mountainbiketocht inclusief geploeter in de modder is het ZO aangenaam om warme vingers te hebben op de terugrit. Zelfs al is het nog koud in de wagen, een warm stuur doet wonderen.
  • GPS. Een gps niet meer vernieuwend zeg je? Bij de Opel Combo Life kan je jouw smartphone aansluiten in de wagen via het geavanceerde Multimedia Navi pro systeem waardoor je Google Maps kan gebruiken en dus live GPS hebt (van zodra ongevallen gebeuren, is het systeem realtime op de hoogte en past hij de route aan).
    Gerelateerde afbeelding
  • Het systeem is volledig compatibel met Apple CarPlayTM2 en Android AutoTM2 by Google en geeft toegang tot smartphone-functies op het 8″-aanraakscherm. Het draadloze laadsysteem laat toe om mijn telefoon overal op te laden onderweg, zonder dat ik daarvoor kabels nodig heb. Ook Muziek en alle andere apps zijn automatisch verbonden met je gsm. Als je Youtube opent bijvoorbeeld kan je ook zo liedjes streamen en beluisteren in je wagen. Bellen via Whatsapp lukt via dit systeem perfect.
  • Routebegeleiding. Als ik lange tochten afleg naar bv Nederland is het heel erg aangenaam dat ik cruise-control of km begrenzing kan aanleggen. Maar ook dat als ik een beetje afwijk van de baan, geeft de wagen een rijstrookwaarschuwing door de Lane Keep Assist. Dit doet hij op basis van de witte stroken op de autostrades. Via de Speed Sign Recognition worden verkeersborden gelezen om wijzigingen in de snelheidsbeperkingen te herkennen en wordt mij gevraagd om mijn snelheid aan te passen indien ik te snel rijd. Ook wanneer je te dicht bij een wagen voor je komt, geeft de wagen een melding op het dashboard. En last but not least als je uren rijdt zonder stoppen, geeft hij aan dat het tijd is voor een koffietje, hoe leuk is dat :-)!

De Opel Combo Life zien rijden? Klik hier !

Nog meer ontdekken van deze wagen? Breng dan zeker een bezoekje aan stand nummer 748 op de Jaarbeurs te Roeselare om niet alleen de Opel Combo Life te ontdekken, maar ook het SUV gamma en geniet met een glaasje cava van uitzonderlijke Jaarbeurskortingen bij Opel Bariseau Mottrie.

Tenslotte maak je ook kans op een gastronomisch weekend met de Opel Grandland X bij Restaurant/BB Le Nord te Roeselare! De jaarbeurs is nog open tem zondag 11 november van 14u tot 19u en morgen (8 november) is het laatavondopening tot 22u.

Meer artikels

Op Fitness Retreat in Zuid- Tirol

Op Fitness Retreat in Zuid- Tirol

Gaan sporten, eten, drinken maar vooral genieten in Zuid-Tirol, Italië. Ik was er nog nooit...
De Nieuwste Opel Combo Life Op De Jaarbeurs Roeselare - Artikel - louisedelputte

Bye bye hair: laserbehandeling getest

Velen zullen het beamen; niets vervelender dan wanneer je klaarstaat om naar de gym te...
De Nieuwste Opel Combo Life Op De Jaarbeurs Roeselare - Artikel - louisedelputte

Beleef méér al wandelend in de Leiestreek.

Vorige maand ging ik wandelen in de Leiestreek op uitnodiging van Toerisme Leiestreek, yay! Ik...
De Nieuwste Opel Combo Life Op De Jaarbeurs Roeselare - Artikel - louisedelputte

Loopdoel na heupblessure

Jaaaa hier ben ik terug na een lang intermezzo. Sinds mijn 1e marathon (daarover volgt...
De Nieuwste Opel Combo Life Op De Jaarbeurs Roeselare - Artikel - louisedelputte

Primeur in Kortrijk: eindeloos zwemmen!

De zwembaden gaan morgen opnieuw open, hoera! Vele triatleten en recreatieve zwemmers zullen...

Volg mij op Instagram

Wij maken gebruik van cookies

De website van Louise Delputte maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie