Disneyland, here we come!

Woehoew! Ik verlang al zo lang naar opkomend weekend! Het is de 2e keer dat ik nu mag meelopen met de Disneyrun in Disneyland Parijs. ZO BLIJ! En ik kan niet wachten om de mooiste medaille ter wereld binnen te halen! Welke medailles zijn het dit jaar? Hoeveel km zal ik lopen? Wat staat er op de planning? Lees het in deze nieuwe blogpost!

Collector’s items

Het Disneyland® Paris Magic Run Weekend biedt een buitengewone sfeer, geweldige kostuums, de mogelijkheid om Disney Figuren te ontmoeten … én unieke medailles. Ze worden vooral begeerd door deelnemers, van wie sommigen ernaar streven ze allemaal te verzamelen!

Motivators

Hoewel de medailles van vorig jaar supermooi waren, werden dit jaar speciale nieuwe medailles ontworpen voor de deelnemers van de 36K challenge. Bij de 36K challenge worden de verschillende afstanden gecombineerd de 5 km op vrijdag + de 10 km op zaterdag + de 21 km op zondag. De prachtige medailles zijn dé motiverende kracht voor de 24.000 hardlopers die (naar verwachting) deelnemen aan het Disneyland® Paris Magic Run Weekend van 20 t/m 23 september.

Nieuwe medailles 2019

Het ontwerp bevat Disney Figuren en Marvel schurken, in lijn met de thema’s van de derde editie van dit evenementDe beroemde alien Stitch verschijnt op de medailles van de runDisney Kids Races. Thanos, de meest formidabele schurk in het Marvel universum, werpt een schaduw over de Disneyland® Paris 5K. Pijn en Paniek, de handlangers van Hades uit de onderwereld (in de animatiefilm Hercules), zijn te zien op de medaille van de Disneyland® Paris 10K. Finishers van de Disneyland® Paris – Val d’Europe Halve Marathon ontvangen een medaille waarop Mickey Mouse en het beroemde Kasteel van Doornroosje te zien zijn. Het Kasteel van Doornroosje staat ook op de medailles van de Castle to Chateau Challenge, samen met de Franse en Amerikaanse vlaggen. Deze worden uitgereikt aan de hardlopers die in één kalenderjaar zowel de  Disneyland® Paris – Val d’Europe Halve Marathon als de Walt Disney World Marathon presented by Cigna (of een runDisney Halve Marathon in Walt Disney World Resort in Florida) hebben voltooid. En tot slot, voor de lopers die de 31k of 36k challenges voltooien, zijn er twee medailles met Maleficent.

Planning

Het event startte eigenlijk gisteren al met een Health & Wellness expo van 15u tot 20u. Die expo loopt ook nog op zaterdag en zondag. De 5 km vindt plaats vanavond om 20u. De 10 km vindt plaats morgenochtend om 7u plaats. De Rundisney kids race start om 10u. De 21 km gaat tenslotte door op zondagmorgen om 7u. Zaterdagavond is er ook nog een pasta dinner voorzien in het Disney’s hotel New York. Voldoende koolhydraten stapelen voor de halve marathon de dag erna!

Mijn DisneyRace

Omdat ik in mijn ‘Road to Recovery’ zit, mag ik helaas nog geen 21 km hardlopen. Ik volg een schema en liep woensdag wel voor de eerste keer sinds lange tijd 45′. Zondag loop ik ook 45′ volgens schema, maar daarna wandel ik de wedstrijd verder uit. Vreemd? In Disneyland zeker niet! Het parcours loopt vol met prachtige figuren en leuke verklede mensen. In zo’n wedstrijd is tijd niet belangrijk maar staat beleving voorop! Overal zie je dan ook mensen foto’s maken van deze onvergetelijke race. Hopelijk blijft die knie pijnvrij en kan ook toch mooi over de finish wandelen. Fingers crossed!

Lees hier trouwens hoe ik de Disney Run editie van 2017 beleefde.

Meer artikels

Op Fitness Retreat in Zuid- Tirol

Op Fitness Retreat in Zuid- Tirol

Gaan sporten, eten, drinken maar vooral genieten in Zuid-Tirol, Italië. Ik was er nog nooit...
Disneyland Here We Come - Artikel - louisedelputte

Bye bye hair: laserbehandeling getest

Velen zullen het beamen; niets vervelender dan wanneer je klaarstaat om naar de gym te...
Disneyland Here We Come - Artikel - louisedelputte

Beleef méér al wandelend in de Leiestreek.

Vorige maand ging ik wandelen in de Leiestreek op uitnodiging van Toerisme Leiestreek, yay! Ik...
Disneyland Here We Come - Artikel - louisedelputte

Loopdoel na heupblessure

Jaaaa hier ben ik terug na een lang intermezzo. Sinds mijn 1e marathon (daarover volgt...
Disneyland Here We Come - Artikel - louisedelputte

Primeur in Kortrijk: eindeloos zwemmen!

De zwembaden gaan morgen opnieuw open, hoera! Vele triatleten en recreatieve zwemmers zullen...

Volg mij op Instagram

Wij maken gebruik van cookies

De website van Louise Delputte maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie