Dit was het 1e Asics Frontrunner Weekend met het nieuwe team

Zoals je misschien al weet (of nog niet) hebben wij met het Asics Frontrunner Team altijd – naast een eerste kennismakingsdag – 2 teamweekends en 1 Internationaal weekend. 19 en 20 mei vond het 1e teamweekend plaats met het nieuwe team van 2018. (Ontdek hier hoe het eerste weekend vorig jaar was in Apeldoorn en lees hier hoe het 2e weekendje was in de Belgische Ardennen).

Richting Rotterdam

Ik had met mijn Belgische teamie Antonio afgesproken in Gent (de andere Belgen wonen meer aan de Nederlandse grens, dus thanks Antonio om een ommertoertje te maken uit Brussel voor mij ;)! ) om 7u om samen richting Rotterdam te vertrekken. Zoals altijd was het weer een leuk weerzien! Hoewel we ‘de nieuwe’ enkel nog maar ontmoet hadden op de eerste kennismakingsdag, voelde het weer goed aan om iedereen terug te zien en leek het alsof we elkaar al jaren kenden!

Presentaties

Onze dag startte in Theater Walhalla met presentaties door de oprichter van Asics Frontrunner himself: Jan-Erik Kruse uit Duitsland. We zagen de nieuwste collecties van Asics, gingen dieper in op de I Move Me campagne en kregen te horen welke leuke nieuwe samenwerkingen tussen grote merken en Asics Frontrunner die eraan komen (later meer info hierover). We kregen daarnaast al de nieuwste Jaybird oortjes en mochten die direct gaan uittesten (hierover volgt ook nog meer info). Als kers op de taart hadden we het over het Internationaal teamweekend in augustus. Vorig jaar was het in Duitsland (lees hier wat we toen allemaal gedaan hebben), dit jaar is het onze beurt om die te organiseren, spannend!

Time To Run

Maar het Asics Frontrunner Team zou het Asics Frontrunner Team niet zijn als we de hele dag op onze stoel zouden blijven zitten ;-). Dus na de lunch trokken we de stad in voor een Rotterdam Highlights Run. Onze vaste fotograaf Andy Astfalck was ook mee, dus we stopten regelmatig om foto’s te maken, zowel al lopend als statische groepsfoto’s.
Ik was nog nooit in Rotterdam geweest en vond het eigenlijk echt wel prachtig! Er is een mix tussen natuur met groen water en een urban sfeer met coole settings,… dé ideale locatie voor leuke foto’s dus!

Hidden Gym Workout

In het midden van ons looptochtje hielde we halt aan de mooie Erasmusbrug waar we een hele speciale yoga sessie kregen. Het was namelijk yoga op funky muziek! Normaal vind ik yoga een beetje slaapverwekkend maar op muziek vond ik het helemaal tof! Ook erg tof om dit midden in de stad te kunnen doen, ondanks alle drukte kon ik er echt van genieten! Namasté!

Na de yoga sessie was het tijd om in te checken in ons hotel. Het werd een looptochtje van ongeveer 10 kilometer. Helaas kon mijn knie dat nog niet aan. Ik deed het tochtje dus mee op de fiets. Gelukkig was teamie Celeste er om mij te vergezellen (ze had helaas ook kniepijn door een runnersknee, net als ik  ).

NHOW hotel

Het hotel was echt wel supermooi! De kamers met zicht op de Erasmusbrug waren prachtig! Ik deelde een kamer met mijn roomie Chantel en na een frisse douche was het tijd om ons klaar te maken en te gaan eten in de Suicide club.

Bron: Booking.com

Suicide club

De naam klinkt wat luguber, maar de club was heel erg cool! We hadden een prachtig uitzicht over de hele stad.

Het eten was er verrukkelijk en de drank vloeide rijkelijk  Do I need to say more? We hebben gefeest tot in de late uurtjes en de dag nadien deed de pijnstiller goed zijn werk 

Ontbijt + shoot

Na een stevig ontbijt (wat een zaaaaalig buffet was dat, echt ALLES was er aanwezig!!) was het tijd om in groepjes met Andy te gaan shooten op verschillende locaties. Ik ben erg benieuwd hoe de foto’s er gaan uitzien want ik was niet al te fris ;-).

Lunch op een boot

Ow my god, onze lunchplaats was niet normaal mooi! We aten op een boot die aangemeerd lag in Rotterdam: de SS Rotterdam. Het weer was zalig en het voetbadje was erg welkom.

De Bunkr

Genoeg gechilld! Om een zalig weekend af te sluiten gingen we naar De Bunkr waar je zowel indoor als outdoor kunt trainen. De Bunkr is de ideale locatie als jij je wilt voorbereiden op een obstacle run of aan je fitness skills wilt werken. De diversiteit aan materialen, classes, coaching en training maakt De Bunkr een playground voor volwassenen!

Wij mochten echt ALLES uitproberen en het was zo leuk! Iedereen kon op zijn niveau en zijn manier alle obstakels overwinnen. Iedereen hielp elkaar en hielp elkaar om zijn grenzen te verleggen. Heel erg mooi om te zien en te ervaren!

Zoals elke meeting was deze ook weer zo FANTASTISCH!!! Het is zoo gek om te ervaren dat je mensen maar 3 x per jaar ziet en dat het toch zo’n goeie vrienden/vriendinnen kunnen worden. Ook de nieuwe teamleden van dit jaar zijn TOP! Ik ben nog steeds zo dankbaar dat ik deel uitmaak van dit team en ik kan nu al niet wachten tot het internationale Frontrunner weekend in Amsterdam! (Oja, ik ben extra blij vandaag want zondag vertrekken we naar Thailand, yiiiiiihaaaa)

Meer artikels

Op Fitness Retreat in Zuid- Tirol

Op Fitness Retreat in Zuid- Tirol

Gaan sporten, eten, drinken maar vooral genieten in Zuid-Tirol, Italië. Ik was er nog nooit...
Dit Was Het 1e Asics Frontrunner Weekend Met Het Nieuwe Team - Artikel - louisedelputte

Bye bye hair: laserbehandeling getest

Velen zullen het beamen; niets vervelender dan wanneer je klaarstaat om naar de gym te...
Dit Was Het 1e Asics Frontrunner Weekend Met Het Nieuwe Team - Artikel - louisedelputte

Beleef méér al wandelend in de Leiestreek.

Vorige maand ging ik wandelen in de Leiestreek op uitnodiging van Toerisme Leiestreek, yay! Ik...
Dit Was Het 1e Asics Frontrunner Weekend Met Het Nieuwe Team - Artikel - louisedelputte

Loopdoel na heupblessure

Jaaaa hier ben ik terug na een lang intermezzo. Sinds mijn 1e marathon (daarover volgt...
Dit Was Het 1e Asics Frontrunner Weekend Met Het Nieuwe Team - Artikel - louisedelputte

Primeur in Kortrijk: eindeloos zwemmen!

De zwembaden gaan morgen opnieuw open, hoera! Vele triatleten en recreatieve zwemmers zullen...

Volg mij op Instagram

Wij maken gebruik van cookies

De website van Louise Delputte maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie