Dit zijn die nieuwe teamleden van Asics FrontRunner 2018!!

Gisteren om 8u werden de nieuwe Asics Frontrunner leden bekend gemaakt op Facebook. Net als een jaar geleden – 21 februari om 10u – voelde ik kriebels in mijn buik. Maak hieronder kennis met de nieuwe leden van Asics Frontrunner Nederland/België!

Meer dan 36.000 aanmeldingen!

Ja je leest het goed! In totaal kregen we bij Asics meer dan 36.000 aanmeldingen, verspreid over heel de wereld. Van die 36.000 werden er 250 nieuwe leden gekozen in meer dan 30 landen. Als trotse teamcaptain van België mocht ik mee helpen kiezen naar nieuwe leden, spannend! Vorig jaar waren Wes en ik de enige Belgen die gekozen waren uit ongeveer 300 inzendingen om mee deel uit te maken uit het Nederlands team. Nu waren er meer dan 500 Belgische aanmeldingen en meer dan 1500 aanmeldingen uit Nederland! We mochten 4 Belgen en 9 Nederlanders gelukkig maken!

Belgische teamleden

1. Louis Talpe

Als eerste grote aanwinst hebben wij de eer om Louis Talpe te verwelkomen! Zowel in België als in Nederland is Louis een gerenommeerd acteur en presentator. Ook in het echte leven lijkt hij op Mega Toby: hij finishte vorig jaar de Iron Man Triathlon Kalmar in Zweden in 10u en 2 minuten, say what?! Hij loopt al heel zijn leven op Asics Kayano schoenen en op de grote wedstrijden in België vind je Louis steevast terug als een van de eersten aan de finish.

2. Glen Van Den Bulcke

Glen, eigenaar en sportcoach van Fitter&Fitter uit Brussel loopt hard, fietst, houdt van hiken en power training, en echte allround sporter dus. Hij is momenteel aan het trainen voor de halve marathon van Valencia en daarna de marathon van Genève! Hij verzorgt ook gevarieerde bootcamp trainingen in de omgeving van Brussel.

3. Loes Mispoulier

Een leven zonder hardlopen kan Loes uit Lommel zich niet meer voorstellen. Van alle sporten doet ze lopen toch het liefst. Niet alleen loopt zij zelf graag op de weg of trail, maar ze organiseert daarnaast met vrienden een funrun over de Belgische Sahara. Momenteel is Loes aan het trainen voor de Marathon van Parijs.

4. Antonio Donadio

Antonio uit Brussel is een atleet van de lange adem die halve en hele marathons loopt. Daarnaast geeft hij net zoals Glen hardlooptrainingen en clinics op diverse niveaus. 

Nederlandse teamleden

1. Sven & Michelle Weemaes + kids

Sven en Michelle brengen samen met hun stoere kids Kyano van 7 en Bodhi van 3 de OORAH!!! in het team. De eerste keer dat een volledig gezin deel uitmaakt van het Asics Frontrunner team, hoe leuk is dit? Al bloggend en vloggend inspireren zij andere gezinnen om samen in beweging te komen, elkaar uit te dagen, maar ook vooral te helpen tijdens obstacle runs door heel Nederland.

2. Euredice Ralf

Early bird en enthousiasteling Euredice doet haar hardlooptraining voordat de rest van Nederland en België wakker wordt. Ze inspireert zo haar omgeving om ook lekker te gaan sporten. Op Instagram sleept ze je mee in haar leuke loopavonturen.

3. Sharona Bolander

Een muur, touw, modderbak, kettlebell, noem het maar op; OCR-atlete Sharona draait er haar hand niet voor om en post hierover mooie foto’s die je zin doen krijgen om ook te gaan sporten. Met recht een powervrouw.

4. Erik Van Ballegooijen

Erik is bewegingstechnoloog en een veelzijdige loper. Hij werd zelfs al eens 6e op de 1500 meter bij het Nederlands Kampioenschap Indoor junioren! Nu traint hij voor zijn eerste marathon in Berlijn dit najaar.

5. Mazen Mroue

Mazen is houder van het Guiness World Record met 7 marathons op 7 continenten in 7 dagen! Hij inspireert velen om grenzen te verleggen. Met evenementen als de North Pole Marathon, Everest Marathon, de Kilimanjaro Summit en 105 kilometer in 17 uur zoekt hij niet alleen tot het extreme grenzen op, maar zamelt hij ook geld in voor kankerpatiënten.

6. Wesley Plompen

En last maar zeker niet least , een rasechte hardloop-fan die uitkomt op alle afstanden van 10 km tot en met de marathon en daarnaast ook nog regelmatig in het zwembad te vinden is.

Nieuwe mensen, nieuwe ervaringen

Binnenkort is het onze eerste teammeeting met de nieuwe members en het huidige Asics Frontrunner team . Ook het 1e Asics Frontrunner weekend in mei ligt reeds vast. Ik kijk er hééél erg naar uit om iedereen te ontmoeten en hopelijk blijven we met het nieuwe Asics Frontrunner Team verder inspireren met onze sportavonturenTo be continued… 

Meer artikels

Op Fitness Retreat in Zuid- Tirol

Op Fitness Retreat in Zuid- Tirol

Gaan sporten, eten, drinken maar vooral genieten in Zuid-Tirol, Italië. Ik was er nog nooit...
Dit Zijn Die Nieuwe Teamleden Van Asics Frontrunner 2018 - Artikel - louisedelputte

Bye bye hair: laserbehandeling getest

Velen zullen het beamen; niets vervelender dan wanneer je klaarstaat om naar de gym te...
Dit Zijn Die Nieuwe Teamleden Van Asics Frontrunner 2018 - Artikel - louisedelputte

Beleef méér al wandelend in de Leiestreek.

Vorige maand ging ik wandelen in de Leiestreek op uitnodiging van Toerisme Leiestreek, yay! Ik...
Dit Zijn Die Nieuwe Teamleden Van Asics Frontrunner 2018 - Artikel - louisedelputte

Loopdoel na heupblessure

Jaaaa hier ben ik terug na een lang intermezzo. Sinds mijn 1e marathon (daarover volgt...
Dit Zijn Die Nieuwe Teamleden Van Asics Frontrunner 2018 - Artikel - louisedelputte

Primeur in Kortrijk: eindeloos zwemmen!

De zwembaden gaan morgen opnieuw open, hoera! Vele triatleten en recreatieve zwemmers zullen...

Volg mij op Instagram

Wij maken gebruik van cookies

De website van Louise Delputte maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie