Eindejaarcadeaus bij Asics Concept Store in Brussel

Twee weken geleden lanceerde het Japanse sportmerk Asics hun eerste brand-store in België (Brussel) met een nieuw winkelconcept! Ook Berlijn, Seoul, Brisbane, Tokyo en New York zullen volgen. Wij waren heel vereerd om aanwezig te mogen zijn bij de opening samen met enkele andere bloggers! Nog op zoek naar een leuk en sportief eindejaarcadeau? Lees dan zeker verder!

Niet zomaar een winkel

Rus met een mix aan natuurlijke materialen

We startten met een uitgebreide rondleiding in de winkel door de Retail Director van Asics Europe Scott Wakefield. Door de inrichting van de winkel straalt ze rust uit. We zien een mix van natuurlijke materialen zoals hout doorheen de winkel en planten aan het plafond.

Voor jong en oud, mannen en vrouwen vind je de nieuwste Asics-collecties. Je vindt er niet alleen running kledij, maar training & fitness, tennis en indoor sport.

Ook het Scandinavische premium outdoor merk Haglöfs wordt er verkocht.

Leuke extra’s

Maar is er nog meer! Als klant wordt je op een vernieuwende manier geïnformeerd over de producten. Er zijn bijvoorbeeld interactieve schermen die tips geven over de schoen die bij jouw voet past of je kan er beroep doen op MotionID, een vernuftige voet-analyse.

Ook zie je de meest populaire hardlooproutes van Brussel op een groot scherm aan het plafond via een Runkeeper heatmap. Heel indrukwekkend en het geeft je meteen zin om ook te gaan lopen!
Wist je trouwens dat als je met ASICS schoenen de store binnengaat, je een gratis drankje aangeboden krijgt. How cool is that?!

A sound mind in a sound body

De rode draad in de Asics Store is ‘een gezonde geest in een gezond lichaam‘. In de winkel kun je er niet alleen terecht om kleren te kopen, ze bieden ook kennis en diensten aan. Je kan er een uur sporten in het fitnesszaaltje boven de winkel.

In deze community room geven freelance sportinstructeurs de meest uiteenlopende lessen. Het programma vind je terug in de winkel. Wil je zelf een workshop of groepsles organiseren in de community room? Geen probleem! Neem dan contact op door te mailen naar brussels.store@asics.com.

Asicsrunner Jeroen D’hoedt

Hoewel dit de eerste brand-store van Asics in België is, heeft het merk een sterke band met België. Ze sponsoren enkele topatleten zoals David Goffin, Tia Hellebout, Thomas Van der Plaets en en Jeroen D’hoedt.

Jeroen is ondertussen al 7 jaar ASICS atleet en legt zich vooral toe op de 1500m & 3000m Steeple. Hij is regerend Belgisch kampioen veldlopen en Europees Kampioen U20 in 2009. Na de rondleiding opende Jeroen officieel de winkel en was het tijd om onze kledij uit te testen met Jeroen!

Na een goeie opwarming in de community room maakten we de straten van Brussel onveilig 

Goeie voornemens voor 2017

Het nieuwe jaar is in zicht. Een nieuw jaar betekent voor velen, nieuwe voornemens. Maar vaak hervallen mensen in oude gewoontes van zodra het niet lukt. Maar onthoud dat elke stap vooruit een goede stap is! Beloon dus ook elke vooruitgang. En waarom jezelf niet belonen met een gloednieuwe outfit? Of geef je dierbaren een mooie looptenue cadeau en zet hen aan om (meer) te sporten! Niet alleen het cadeau is leuk, maar ook de beleving in de nieuwe Asics Concept store in Brussel is super. WIN WIN!

Bekijk hier het filmpje van de openingsavond:

Praktische info:

Place to be: ASICS Store Brussels – Guldenvlieslaan 12, 1000 Brussels.
Openingsuren: maandag tot zaterdag van 10u tot 17u

Bedankt voor de leuke avond, organisators Laure, Alexandra en ASICS!

Meer artikels

Op Fitness Retreat in Zuid- Tirol

Op Fitness Retreat in Zuid- Tirol

Gaan sporten, eten, drinken maar vooral genieten in Zuid-Tirol, Italië. Ik was er nog nooit...
Eindejaarcadeaus Bij Asics Concept Store In Brussel - Artikel - louisedelputte

Bye bye hair: laserbehandeling getest

Velen zullen het beamen; niets vervelender dan wanneer je klaarstaat om naar de gym te...
Eindejaarcadeaus Bij Asics Concept Store In Brussel - Artikel - louisedelputte

Beleef méér al wandelend in de Leiestreek.

Vorige maand ging ik wandelen in de Leiestreek op uitnodiging van Toerisme Leiestreek, yay! Ik...
Eindejaarcadeaus Bij Asics Concept Store In Brussel - Artikel - louisedelputte

Loopdoel na heupblessure

Jaaaa hier ben ik terug na een lang intermezzo. Sinds mijn 1e marathon (daarover volgt...
Eindejaarcadeaus Bij Asics Concept Store In Brussel - Artikel - louisedelputte

Primeur in Kortrijk: eindeloos zwemmen!

De zwembaden gaan morgen opnieuw open, hoera! Vele triatleten en recreatieve zwemmers zullen...

Volg mij op Instagram

Wij maken gebruik van cookies

De website van Louise Delputte maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie