Het 1e Asics Frontrunner NL weekend was super!

Het is ondertussen alweer een week geleden, maar toch geniet ik nog elke dag na. Ik spreek over ons eerste Asics Frontrunner weekend dat plaatsvond in Apeldoorn. Hoewel we elkaar al eerder ontmoetten in Amsterdam, werd dit weekend nóg toffer! Zoals jullie al konden voorspellen werd het een weekend in een sportieve setting. Niet alleen ons lichaam, maar ook onze geest werd genoeg geprikkeld met allerlei leuke workshops.

Okay in Stayokay Hostel

Na een lange – doch gezellige rit met ‘de andere Belg van het team’ Wes van Gent naar Apeldoorn in de vroege uurtjes kwamen we (net iets te laat) toe ;). Met healthy snacks van Maartje werden we verwelkomd door onze Community manager Robert Lathouwers. Daarna kregen we een hele mooie presentatie over Asics door Jan Erik Krusede Asics Community manager van Duitsland en tevens de oprichter van het Asics Frontrunner concept. Wat een eer! Het werd een inspirerende presentatie over lopen (inclusief de verschillende Asics schoenen doorheen de jaren) waarbij we nogmaals beseften dat het echt fantastisch is om deel te mogen uitmaken van het Asics Frontrunner verhaal! Ook de jaarplanning van 2017 kwam en bod en ik kan jullie garanderen, er staan nog spannende activiteiten op de planning! De presentatie van Jan Erik werd gevolgd door een Social Media Training van Ilse Witjes – Mind Your Social Business.

Say Cheese #AsicsFrontrunner!

In al ons enthousiasme waren we blij dat we na de social media training de tips van Ilse mochten omzetten in de praktijk! Alles wat we geleerd hadden over foto- en bewerktechnieken en Instagram, konden we nu gebruiken tijdens een Run met Instagram-competitie. Er werd een wedstrijd opgezet waarbij we de beste loopfoto moesten maken en de winnaar’s foto werd op de Instagrampagina van Asics Frontrunner gepubliceerd. Dit was mijn (helaas niet winnende) foto:

Mediapartner Runner’s World

Na de lunch was het tijd voor een presentatie van onze mediapartner: Runner’s world. We leerden wat de best verkochte covers waren van de magazines van Runner’s World en waarom (voorkeur voor vrouwen tov mannen, blond tov bruin, bloot tov teveel gekleed, bewegende tov statische beelden). Daarna kregen we het allerleukste cadeau die lopers kunnen krijgen! Onze eigen Runner’s World Cover! Iedereen was natuurlijk apetrots met het cadeau en dat vroeg om een groepsfoto  !

Run Clinic door Robert Lathouwers

Wat is er leuker dan een run clinic krijgen door de enige echte loopexpert Robert Lathouwers aka voormalig Olympisch atleet (in 2008 en 2012) op de 800 meter? Juist ja, niks! We begonnen met een stevige opwarming en konden daarna onze looptechnieken bijschaven met leuke oefeningen. Alles toegepast tijdens het lopen en enkele km’s in de benen later keerden we moe maar voldaan terug naar het hostel.

Pubquiz + feestje

Petra en Dennis hadden een superleuke quiz voorbereid. In combinatie met een drankje (of wat meer dan één  ) werd het zo’n leuke avond! Achteraf ronde we nog een ‘beentje smijten’ in de bar tot we beseften dat we de volgende dag om 6u opmoesten voor een wildrun. Vlug het bed in!

Wildrun in het Deelerwoud (Woeste Hoeve)

Zo gezegd, zo gedaan! Om 6u45 vertrokken we naar het bos om te genieten van de natuur en 10km te lopen! Deze tocht werd voorbereid door Martijn en was werkelijk top! We zagen wilde dieren en prachtige natuurtaferelen. De zon kwam ondertussen op en het gevoel tijdens het lopen was magisch!! Dit moet toch wel mooiste looptocht zijn tot nu toe.

Ontbijt met oergraan Teff

Na een zalige morgningrun was het tijd voor ontbijt. We konden proeven van het ontbijtgraan Teff en kregen erna een leerrijke presentatie over sportvoeding voor lopers. Na het ontbijt moesten we ons klaarmaken voor de verrassingsactiviteit, spannend!

Whipe Out

Ow my god, ik sprong een gat in de lucht toen ik hoorde dat de verrassingsactiviteit Whipe Out was! De 1e opdracht kennen jullie wel. Het ziet er misschien gemakkelijk uit, maar dat is het helemaal niet! Zoals op onze gezichten af te lezen is, zorgde dit voor spectaculaire beelden :)!

De volgende opdracht was DE MAX: de blob! Daarbij spring je alleen of met een partner op een kussen en wordt de persoon die erin ligt, weg gekatapulteerd (deze opdracht was trouwens ook te zien in het VIER-programma De Mol in België).

De laatste opdracht was hilarisch om te zien. Bekijk hier het filmpje van hoe ik het er vanaf bracht. Hoewel het water ijskoud was, werd het een namiddag waar ik mijn grenzen verlegd heb en heel veel gelachen heb!

Bedankt Asics Frontrunner teamies!

Aan alle organisators van dit weekend: 100 x dank, het was S-U-P-E-R! Aan alle teamleden: bedankt om er bij te zijn! Super om zo’n hechte band te hebben met alle mensen die 1 passie delen: hardlopen. Ik kan niet wachten tot de volgende teamactiviteit!

Bedankt aan Andy Astfalck en Jo Schoonbroodt voor de prachtige foto’s!

Meer artikels

Op Fitness Retreat in Zuid- Tirol

Op Fitness Retreat in Zuid- Tirol

Gaan sporten, eten, drinken maar vooral genieten in Zuid-Tirol, Italië. Ik was er nog nooit...
Het 1e Asics Frontrunner Nl Weekend Was Super - Artikel - louisedelputte

Bye bye hair: laserbehandeling getest

Velen zullen het beamen; niets vervelender dan wanneer je klaarstaat om naar de gym te...
Het 1e Asics Frontrunner Nl Weekend Was Super - Artikel - louisedelputte

Beleef méér al wandelend in de Leiestreek.

Vorige maand ging ik wandelen in de Leiestreek op uitnodiging van Toerisme Leiestreek, yay! Ik...
Het 1e Asics Frontrunner Nl Weekend Was Super - Artikel - louisedelputte

Loopdoel na heupblessure

Jaaaa hier ben ik terug na een lang intermezzo. Sinds mijn 1e marathon (daarover volgt...
Het 1e Asics Frontrunner Nl Weekend Was Super - Artikel - louisedelputte

Primeur in Kortrijk: eindeloos zwemmen!

De zwembaden gaan morgen opnieuw open, hoera! Vele triatleten en recreatieve zwemmers zullen...

Volg mij op Instagram

Wij maken gebruik van cookies

De website van Louise Delputte maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie