Ho Ho Ho, beste Asics Kerstcadeau

Het nieuwe jaar staat voor de deur en iedereen begint na te denken over zijn goeie voornemens voor 2016. Ik denk dat de meest voorkomende belofte wel deze is: “Ik ga vanaf 2016 fitter door het leven: dus gezonder eten en meer sporten”. Maar omdat Kerstmis nog op de 25e december
viel en onze goeie voornemens pas starten vanaf 1 januari heb ik toch ook nog even gezondigd ;-). Gelukkig lag hét IDEALE kerstcadeau van ASICS onder onze kerstboom om het nieuwe jaar sportief in te zetten. (Indien je nog op zoek bent naar een leuk ‘nieuwjaarspakje’, hierna enkele ideeën!)

Onder de boom lag een grote doos met daarop de woorden ‘Merry Christmas, x ASICS’. Héél erg benieuwd was ik! Zouden het schoenen zijn misschien? Nee, daarvoor was de doos iets te licht. Of een loopvestje dan? Nee, daarvoor was de doos iets te zwaar. Ik kon mijn ogen niet geloven, het was een doos VOL met sportkledij! Ik sprong een gat in de lucht. We konden foto’s nemen van alle stuks tentoongesteld op een tafel, maar daar hebben jullie natuurlijk niets aan. Het portfolio -vooral de sportfoto’s- van de getalenteerde fotograaf Dries Verhelst sprak mij erg aan dus ik was heel blij dat hij die foto’s wilde maken. Geniet mee van de leuke sportkledij:

  • Heel ruim met zijzakjes: De tas is ideaal om je sportschoenen in op te bergen omdat hij zo groot is. Daarnaast is er gerust nog plaats voor je ander sportgerief zoals broek, truitje, koptelefoon, handdoek, water,… De sporttas is ook nog eens verstelbaar indien hij niet helemaal vol zit, kun je hem aanspannen langs de zijkanten met 4 riempjes. De tas heeft naast die ene grote ruimte ook enkele zijzakjes waar je kleiner gerief in kwijt kunt zoals je sportuurwerk, gsm,…
  • 2 handvatten: Je kunt de zak dragen (als die niet op je rug is) aan het bovenste handvat, maar daarnaast is er aan de zijkant ook een horizontaal handvat zoals je die kunt dragen zoals een laptoptas.
  • Stevige schouderriemen: De rugzak voelt goed aan door de stevige schouderriemen die ook verstelbaar zijn. Je kunt zelf de riemen aan elkaar vastmaken op je buik.

Styled Tank Top

  • Sneldroger: Dit topje zorgt ervoor dat je huid kan ademen maar dat vocht snel opdroogt, ideaal voor de ‘snelle zweters’ onder ons.
  • Flashy: Met dit leuke kleurtje val je meteen op in de gym! Ideaal om te combineren met iets minder felle kleuren.
  • Mooie afwerking op de rug: Zoals te zien is op de foto is de rug heel leuk gemaakt, alleen is dit minder praktisch als je dit topje volledig tot zijn recht wil laten komen. Dit valt op te lossen met een strapless bh ofwel met een sportbh in bijpassend kleurtje

Ayami Bandana

  • Ideaal voor koude temperaturen: Deze bandana is ideaal om rond je nek aan te doen en voor je mond te houden als het echt heel erg koud is buiten. Ik draag het altijd tijdens het snowboarden. Je kunt het natuurlijk ook dragen als sjaaltje rond je hals of als band in je haar.

Reversible Tight

  • 2 broeken ineen: Wat een superleuke uitvinding! Deze broek kun je langs twee kanten dragen, say what?! De ene kant is effen zwart en de andere kant is grijs met een superleuk patroon. Het doet me denken aan een luipaard, ideaal om in volle snelheid uit de startblokken te schieten ;-).
  • Ideaal cadeau: Deze broek is echt mijn favoriet en superleuk om cadeau te geven, zo heb je 2 cadeaus tegelijk!
  • Sneldroger: Net zoals het topje is deze broek gemaakt uit materiaal die ervoor zorgt dat je huid kan ademen en waarbij vocht snel droogt.
  • Voor als het wat warmer is: Dit broekje is ideaal om te dragen in de fitness of om te lopen tijdens de zomer.

Fujitrail Lightweight

  • Lichtgewicht: Dit petje is heel erg licht om te dragen maar als je geen staart hebt om die rond te bevestigen, verlies je dit petje ook tijdens het lopen (tenzij je er een koptelefoon opzet natuurlijk). Persoonlijk zal ik niet snel een petje dragen tijdens het sporten maar ieder zijn
    eigen gewoontes he.
  • Tegen de zon: Dit petje is ideaal om te lopen als de zon wat lager zit en je dit handiger vindt dan een zonnebril.

Asics Gel Nimbus 15 wit/roze/paars

  • Eigen schoenen: De schoenen op de foto zijn van mezelf en beschouw ik als mijn favorietelange-afstand loopschoenen.
  • Roze veters vervangen: De veters van de schoenen heb ik voor deze fotoshoot vervangen door zwarte zodat ze beter 

Super kerstcadeau!

Bedankt ASICS, dit is echt een super cadeau! Ideaal om mijn goeie voornemens voor 2016 waar te maken want door deze leuke outfit ben ik nog meer gemotiveerd om nog meer te gaan sporten!

Wat zijn jullie goeie voornemens voor het nieuwe jaar? Laat het ons zeker weten

Meer artikels

Op Fitness Retreat in Zuid- Tirol

Op Fitness Retreat in Zuid- Tirol

Gaan sporten, eten, drinken maar vooral genieten in Zuid-Tirol, Italië. Ik was er nog nooit...
Ho Ho Ho Beste Asics Kerstcadeau - Artikel - louisedelputte

Bye bye hair: laserbehandeling getest

Velen zullen het beamen; niets vervelender dan wanneer je klaarstaat om naar de gym te...
Ho Ho Ho Beste Asics Kerstcadeau - Artikel - louisedelputte

Beleef méér al wandelend in de Leiestreek.

Vorige maand ging ik wandelen in de Leiestreek op uitnodiging van Toerisme Leiestreek, yay! Ik...
Ho Ho Ho Beste Asics Kerstcadeau - Artikel - louisedelputte

Loopdoel na heupblessure

Jaaaa hier ben ik terug na een lang intermezzo. Sinds mijn 1e marathon (daarover volgt...
Ho Ho Ho Beste Asics Kerstcadeau - Artikel - louisedelputte

Primeur in Kortrijk: eindeloos zwemmen!

De zwembaden gaan morgen opnieuw open, hoera! Vele triatleten en recreatieve zwemmers zullen...

Volg mij op Instagram

Wij maken gebruik van cookies

De website van Louise Delputte maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie