Ik ben de nieuwe ambassadeur van…

WAAAAUW! Mijn knieblessure (lopersknie) kent blijkbaar niet alleen maar nadelen. Sinds ik het lopen op een lager pitje moest zetten heb ik nieuwe sporten (her)ontdekt. Namelijk fietsen & zwemmen. Voor wat het fietsen betreft ben ik heel erg dankbaar dat ik sinds 5 oktober 2017 deel uitmaak van het Specialized Women Ambassador Team, maar nu ook voor het zwemmen word ik een nieuwe ambassadeur!

Swim hard dream big!

Met heel veel trots kan ik jullie nu meedelen dat ik de eerste Belgische ambassadeur/blogger word voor niemand minder dan… tromgeroffel…
SPEEDO!!!
Tijdens de middelbare school in de zwemclub zwom ik al in Speedo en gebruikte ik reeds Speedo attributen (zwembrilletjes, pullbuoy, zwemvliezen en power paddles), dus dit komt even goed uit :D. Ik ben zo blij!!!

Tips & Tricks

Het is de bedoeling om niet enkel de mooie badpakken en accessoires te showen aan jullie via social media en deze blog, maar ook om steeds meer over zwemmen te bloggen. Over mijn trainingen, de crawltechniek, manieren om sneller te worden, en ga zo maar door. Ik deel met veel plezier mijn tips & tricks en probeer zo jullie ook aan te zetten of meer te laten zwemmen en daar ook van te genieten.

Swim Bike Run

Nu ik zwemmen en fietsen zo leuk vind, hoop ik zo snel mogelijk van die lopersblessure af te geraken. En zo snel mogelijk een triathlon (een achtste, kwart of halve) te doen. Ik ben niet supersnel en mijn zwemtechniek is niet perfect. Maar elke keer ik in het water spring, doe ik het nòg liever. En het idee om een wedstrijd te zwemmen in combinatie met fietsen en lopen lijkt me te gek!

Don’t wish for it, work for it

Zoals de quote van Speedo hierboven beschrijft, word ik niet sneller in het zwemmen door erover te dromen en te schrijven, ik moet trainen! Dussss… vertrek ik nu naar het zwembad om een uurtje te trainen voor ik ga werken!

Ik had trouwens een SUPERleuk weekend met het volledige Asics Frontrunner Team waarover ik nog een verslag schrijf op mijn blog! Dus tot heel binnenkort!
Trotse groetjes van jullie nieuwe Speedo Ambassadeur!

Meer artikels

Ik Ben De Nieuwe Ambassadeur Van - Artikel - louisedelputte

Ho Ho Ho, beste Asics Kerstcadeau

Het nieuwe jaar staat voor de deur en iedereen begint na te denken over zijn goeie voornemens...
Ik Ben De Nieuwe Ambassadeur Van - Artikel - louisedelputte

Eindejaarcadeaus bij Asics Concept Store in Brussel

Twee weken geleden lanceerde het Japanse sportmerk Asics hun eerste  brand-store in België...
Ik Ben De Nieuwe Ambassadeur Van - Artikel - louisedelputte

Belmodo Fit Summit 1st edition

Op 24 en 25 september 2016 vond de allereerste editie plaats van de  Belmodo Fit Summit . Het...
Ik Ben De Nieuwe Ambassadeur Van - Artikel - louisedelputte

Sporten en meer bewegen? Zo hou jij het vol!

Sommigen zagen mij misschien al blinken op de cover op RSL (het magazine van Roeselare, de stad...
Ik Ben De Nieuwe Ambassadeur Van - Artikel - louisedelputte

Quinoa op Mediterraanse wijze

Zin in een gerechtje dat niet lang duurt om klaar te maken, maar toch heel goed scoort?...

Volg mij op Instagram

Wij maken gebruik van cookies

De website van Louise Delputte maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie