Ik ben de nieuwe ambassadeur van…

WAAAAUW! Mijn knieblessure (lopersknie) kent blijkbaar niet alleen maar nadelen. Sinds ik het lopen op een lager pitje moest zetten heb ik nieuwe sporten (her)ontdekt. Namelijk fietsen & zwemmen. Voor wat het fietsen betreft ben ik heel erg dankbaar dat ik sinds 5 oktober 2017 deel uitmaak van het Specialized Women Ambassador Team, maar nu ook voor het zwemmen word ik een nieuwe ambassadeur!

Swim hard dream big!

Met heel veel trots kan ik jullie nu meedelen dat ik de eerste Belgische ambassadeur/blogger word voor niemand minder dan… tromgeroffel…
SPEEDO!!!
Tijdens de middelbare school in de zwemclub zwom ik al in Speedo en gebruikte ik reeds Speedo attributen (zwembrilletjes, pullbuoy, zwemvliezen en power paddles), dus dit komt even goed uit :D. Ik ben zo blij!!!

Tips & Tricks

Het is de bedoeling om niet enkel de mooie badpakken en accessoires te showen aan jullie via social media en deze blog, maar ook om steeds meer over zwemmen te bloggen. Over mijn trainingen, de crawltechniek, manieren om sneller te worden, en ga zo maar door. Ik deel met veel plezier mijn tips & tricks en probeer zo jullie ook aan te zetten of meer te laten zwemmen en daar ook van te genieten.

Swim Bike Run

Nu ik zwemmen en fietsen zo leuk vind, hoop ik zo snel mogelijk van die lopersblessure af te geraken. En zo snel mogelijk een triathlon (een achtste, kwart of halve) te doen. Ik ben niet supersnel en mijn zwemtechniek is niet perfect. Maar elke keer ik in het water spring, doe ik het nòg liever. En het idee om een wedstrijd te zwemmen in combinatie met fietsen en lopen lijkt me te gek!

Don’t wish for it, work for it

Zoals de quote van Speedo hierboven beschrijft, word ik niet sneller in het zwemmen door erover te dromen en te schrijven, ik moet trainen! Dussss… vertrek ik nu naar het zwembad om een uurtje te trainen voor ik ga werken!

Ik had trouwens een SUPERleuk weekend met het volledige Asics Frontrunner Team waarover ik nog een verslag schrijf op mijn blog! Dus tot heel binnenkort!
Trotse groetjes van jullie nieuwe Speedo Ambassadeur!

Meer artikels

Op Fitness Retreat in Zuid- Tirol

Op Fitness Retreat in Zuid- Tirol

Gaan sporten, eten, drinken maar vooral genieten in Zuid-Tirol, Italië. Ik was er nog nooit...
Ik Ben De Nieuwe Ambassadeur Van - Artikel - louisedelputte

Bye bye hair: laserbehandeling getest

Velen zullen het beamen; niets vervelender dan wanneer je klaarstaat om naar de gym te...
Ik Ben De Nieuwe Ambassadeur Van - Artikel - louisedelputte

Beleef méér al wandelend in de Leiestreek.

Vorige maand ging ik wandelen in de Leiestreek op uitnodiging van Toerisme Leiestreek, yay! Ik...
Ik Ben De Nieuwe Ambassadeur Van - Artikel - louisedelputte

Loopdoel na heupblessure

Jaaaa hier ben ik terug na een lang intermezzo. Sinds mijn 1e marathon (daarover volgt...
Ik Ben De Nieuwe Ambassadeur Van - Artikel - louisedelputte

Primeur in Kortrijk: eindeloos zwemmen!

De zwembaden gaan morgen opnieuw open, hoera! Vele triatleten en recreatieve zwemmers zullen...

Volg mij op Instagram

Wij maken gebruik van cookies

De website van Louise Delputte maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie