IK BEN EEN ASICS FRONTRUNNER !!!

Na een slapeloos weekend werden we maandag om 10u uit ons lijden verlost. Dan werden het team Asics Frontrunner via de digitale ad valvas bekend gemaakt op de Facebookpagina. Daar. stond. mijn. naam!!! Dat Asics mijn favoriete sportmerk is, was misschien al duidelijk. Maar dat ik deel zou uitmaken van het Asics Frontrunner Team?! Daar kon ik alleen maar van dromen! Beetje bij beetje begint het door te sijpelen dat ik nu ‘one of them’ ben. Een nieuwe Whatsapp-groep en meer dan 1000 berichten (no kidding! :)) later weet ik het zeker: het belooft een zalig loopjaar te worden met deze toppers van het Asics Frontrunner Team!

Asics Frontrunner team, wie zijn ze en wat doen ze?

Zalig hoeveel lieve berichtjes, likes en telefoontjes ik al kreeg van vrienden, collega’s en familie om me te feliciteren. Maar vaak krijg ik ook de vraag: ‘wat houdt dit nu precies in?’. Daarom geef ik jullie hier wat meer uitleg.

30 gelukkigen

Er waren meer dan 40.000 Europese inzendingen: 2200 van Nederlanders en 300 van Belgen.

We konden onze kandidatuur indienen door vragen te beantwoorden, over onszelf te vertellen, foto’s in te dienen, onze liefde voor lopen te verklaren, onze sportieve doelen voor de toekomst te verkondigen en onze aanwezigheid op social media te bevestigen.
Van die Nederlanders en Belgen zijn we met 30 lopers uitgekozen om deel uit te maken van het Nederlands Asics Frontrunner team! Ik ben de enige vrouwelijke Belg en Wes is de enige Belgische man. Wat een eer! Met twee zullen wij alle Belgische lopers mooi vertegenwoordigen in het team  !

1 Passie: lopen

De Asics Frontrunner overal ter wereld zijn 1 team, 1 community met 1 passie: lopen!

Diversiteit alom

Het team bestaat uit zowel professionele hardlopers als recreatieve hardlopers (thank God, anders zat ik er niet bij  !). Leeftijd speelt geen rol. Dit jaar zit er zelfs een atleet van 83 jaar in het team, hoe zalig is dat ?!
Ook ex-topatleten, sprinters, trailrunners, triatleten, ultralopers en marathonlopers zitten in het team. Ja zelfs de man met de snelste tijd ter wereld in de M60+ met een afstand van bijna 79km maakt deel uit van het Asics Frontrunner team! Jong, oud, zwart, blank,… van elk wat wils!

Since 2010

Het Asics Frontrunner project begon in 2010 en breidt dit jaar uit naar meer landen waar hardlopers over ter wereld hardlopen en meedoen aan verschillende wedstrijden en competities.

To be continued…

Niet alleen mogen wij lopen in de nieuwste, prachtige outfits en schoenen van Asics, we gaan ook met alle Frontrunners van overal ter wereld samen op trainingskamp. Naar waar? Dat verklap ik nog even niet en lees je hier later nog. Binnenkort is er een kennismakingsweekend voor het Nederlandse Asics Frontrunner team. We gaan proberen zoveel mogelijk samen te lopen op de allerleukste wedstrijden en events in België en Nederland. En als team mogen we toffe social runs en misschien wedstrijden organiseren waarbij alles gesponsord wordt door Asics! Wie weet zie je ons ook wel nog schitteren op de campagnebeelden van Asics ;). En dit is nog maar het begin van alles… Ik kijk er zooo hard naar uit om iedereen van het team beter te leren kennen!

Follow Us!

Ben je ook zo’n runninglover? Dan móet je ons zeker volgen! Heb je nog een duwtje in de rug nodig om te starten met lopen? Dan proberen wij je te motiveren en te inspireren!

Volg @AsicsFrontrunners op Instagram en volg ons team! Hieronder alle teamleden en hun instagramnaam!

1. Joop Rüter (83) 2. Wes Valcke: @wes_valcke 3. Daniël Gouw: @running_d 4. Erlinde Scheps: @Runwaygirlsnl 5. Manon Schutter: @Manon_runs 6. Martijn Mensink: @Mindful_run 7. Jo Schoonbroodt: @jo.schoonbroodt 8. Irene Korstjens: @anothermiletorun 9. Grace Wabbijn: @run.with.grace 10. Debbie Meijer @Fitfunrun_com 11. Dennis Licht: @dennislicht 12. Petra Kerkhove: @petrakerkhove 13. Nils Pennekamp: @nilspennekamp 14. Gaby Rietmeijer: @gaby_runs_the_world 15. Robert Lathouwers: @robertlathouwers (onze teamcaptain!) 16. Gerrit Voortman: @gerrit_voortman 17. Chris Berendse: @chrisberendse 18. Chantel De Lange: @chanteldl 19. Natalie Sinke: @glamrunner 20. Roderick Cremers: @cremers 21. Jermaine Maaijen: @jermaine.is.running 22. Patty ter Hamsel: @fiercetobe 23. Monique ven de Velde: @Runningwithmo 24. Celeste Engwerda: @celeste_love2run 25. Maartje Bregman: @Gezonderecptjes 26. Ikzelf: @louisedelputte of @RoeselareSport

Now, I’m out for a run! Een fijne woensdag iedereen! Toedeloe!

Meer artikels

Op Fitness Retreat in Zuid- Tirol

Op Fitness Retreat in Zuid- Tirol

Gaan sporten, eten, drinken maar vooral genieten in Zuid-Tirol, Italië. Ik was er nog nooit...
Ik Ben Een Asics Frontrunner - Artikel - louisedelputte

Bye bye hair: laserbehandeling getest

Velen zullen het beamen; niets vervelender dan wanneer je klaarstaat om naar de gym te...
Ik Ben Een Asics Frontrunner - Artikel - louisedelputte

Beleef méér al wandelend in de Leiestreek.

Vorige maand ging ik wandelen in de Leiestreek op uitnodiging van Toerisme Leiestreek, yay! Ik...
Ik Ben Een Asics Frontrunner - Artikel - louisedelputte

Loopdoel na heupblessure

Jaaaa hier ben ik terug na een lang intermezzo. Sinds mijn 1e marathon (daarover volgt...
Ik Ben Een Asics Frontrunner - Artikel - louisedelputte

Primeur in Kortrijk: eindeloos zwemmen!

De zwembaden gaan morgen opnieuw open, hoera! Vele triatleten en recreatieve zwemmers zullen...

Volg mij op Instagram

Wij maken gebruik van cookies

De website van Louise Delputte maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie