Marley Spoon

Marley Spoon ontdekte dat ik een drukke levensstijl heb: ik werk fulltime, ga sporten (momenteel aan het trainen voor mijn eerste kwart triathlon), heb mijn blog, Instagramaccount, lief en vriendenkring te ‘onderhouden’ én wil daarnaast nog eens gezond en lekker eten ook. Omdat er vaak geen tijd overblijft om naar de winkel te gaan is koken met Marley Spoon voor mij de ideale oplossing! Lees in deze blogpost hoe gemakkelijk het werkt en hoe jij Marley Spoon kan uitproberen.

Wat is Marley Spoon?

Marley Spoon bezorgt lekkere recepten en verse ingrediënten (tot 4 dagen houdbaar nadat de box is bezorgd) bij jou thuis, zodat jij snel en eenvoudig een heerlijk gerecht op tafel kan zetten. Je hoeft geen keukenprins(es) te zijn om lekker en gezond te eten. Het werkt met een abonnement die je elk moment eenvoudig kan opzeggen of pauzeren. De maaltijdboxen worden geleverd in Vlaanderen en Brussel op dinsdag, woensdag of vrijdag. Je hebt de keuze tussen gerechtjes voor 2 of 3/4 personen.

Gerechtjes kiezen

Je kan je favoriete recepten kiezen op de website van Marley Spoon. Iedere week zijn er nieuwe recepten waaruit je kunt kiezen. Ook de bereidingstijd en kcal staan erbij vermeld. Ook het aantal vetten, eiwitten en koolhydraten staat opgelijst. Ideaal als je – net zoals ik – bezig bent met gezonde voeding. Zo kan je perfect op voorhand je maaltijden voor de week goed plannen. Deze week ging ik voor penne met tijgergarnalen en de lichtpittige biefreepjes. Heb je onverwachts een restaurantbezoek waar je net hetzelfde eet zoals je besteld hebt met Marley Spoon? Geen probleem! Tot 6 dagen voor de bezorgdatum kun je je voorkeuren aanpassen in je online account.

Levering met aankondiging

Je kunt zelf aangeven op welke dag en op welk tijdstip jij jouw box wilt ontvangen, en je bestellingen tot 8 weken vooruit plannen. Dat is wel heel erg handig! Zo laat je de courier langskomen (gratis) wanneer je zelf thuis bent en kan het eten direct in de frigo. Je krijgt dan ook nog een berichtje op de dag zelf met een nog specifieker tijdstip. Omdat ik een nieuwe wijk woon, wordt mijn adres niet altijd gevonden in Google maps, maar doordat de courier mijn GSM nummer had konden we kort op de bal spelen en kon ik uitleggen waar ik precies woonde ;).

Koken

De ingrediënten van Marley Spoon zijn zoveel mogelijk aangepast aan het seizoen. Ook heel erg handig dat het direct de juiste hoeveelheden zijn per persoon. Zo moeten we niets wegsmijten en wordt voedselverspilling voorkomen. Je kan trouwens ook vooraf kiezen uit vegetarische gerechtjes. Ook staat vermeld of het gerecht lactose en gluten bevat. Het koken zelf is echt kinderspel. Je hoeft maar de stappen te volgen en hoppa, klaar!

Zelf bestellen

Heb jij ook zo’n drukke levensstijl en wil je vermijden dat je teruggrijpt naar éénpansgerechten, pizza’s of frieten van de frituur? Probeer dan hier jouw Marley Spoon gerechtjes uit. Gebruik code: ’25LOUISEDELPUTTE’ en ontvang €25,- korting op je eerste aankoop! Voor een 2 x 2 box (twee maaltijden voor twee personen) betekent dit dat je een box ontvangt voor slechts €11 in plaats van €36! Geen redenen meer om het niet te proberen dus. Heel veel plezier tijdens het koken en smakelijk!

Meer artikels

Op Fitness Retreat in Zuid- Tirol

Op Fitness Retreat in Zuid- Tirol

Gaan sporten, eten, drinken maar vooral genieten in Zuid-Tirol, Italië. Ik was er nog nooit...
Marley Spoon - Artikel - louisedelputte

Bye bye hair: laserbehandeling getest

Velen zullen het beamen; niets vervelender dan wanneer je klaarstaat om naar de gym te...
Marley Spoon - Artikel - louisedelputte

Beleef méér al wandelend in de Leiestreek.

Vorige maand ging ik wandelen in de Leiestreek op uitnodiging van Toerisme Leiestreek, yay! Ik...
Marley Spoon - Artikel - louisedelputte

Loopdoel na heupblessure

Jaaaa hier ben ik terug na een lang intermezzo. Sinds mijn 1e marathon (daarover volgt...
Marley Spoon - Artikel - louisedelputte

Primeur in Kortrijk: eindeloos zwemmen!

De zwembaden gaan morgen opnieuw open, hoera! Vele triatleten en recreatieve zwemmers zullen...

Volg mij op Instagram

Wij maken gebruik van cookies

De website van Louise Delputte maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie