Nieuwe samenwerking met…

Vandaag is de start van een wel hele leuke samenwerking! En die samenwerking start niet zomaar. Nee, ik ben vandaag aanwezig in een Indoor Speelpark om wat sport- en dansles te geven aan kinderen in een leuke disco. “Waar gaat dit nu over?!” hoor ik je al denken. Lees gerust verder en ontdek meer over deze nieuwe collab!

New Combo life family funday

Zondag is familiedag. En ook dit event gaat vandaag door. ‘New Combo Life family funday’ in het Woopahoo speelpark te Kortrijk. Gezinnen met kinderen zijn er welkom waar de kids zich kunnen uitleven in het indoor speelpark. Er is een diso voorzien waar ik zal staan dansen op leuke discobeats ;). Waar zijn de kinderen verzot op tegenwoordig? Juist ja, de Ghost Rockers. De enige echte Mila van de Ghost rockers is er aanwezig (14u tot 15u30) om handtekeningen te geven tijdens een leuke meet en greet.

Opel Combo Life

Doel van het event? De gloednieuwe en ideale gezinswagen Opel Combo Life lanceren! Het is niet zomaar een handige familiewagen voor ouders, grootouders en kids. Je kan er ook nog eens heel veel materiaal in de koffer in kwijt. Er is wel tot 2.693 liter koffervolume en er zijn 28 opbergvakken. Er zijn tot 7 zitplaatsen. Ja er is zelfs plaats voor 3 Isofix kinderstoelen op de achterbank! Het bewijs zie je hier. Daarnaast is er nog eens veel beenruimte ook vooraan. Zoals jullie misschien al weten (of niet) heb ik nu nog geen kinderen, dus ideaal om de achterbank neer te leggen en mijn fietsen in de koffer te droppen ;). De 180° achteruitrijcamera is altijd mooi meegenomen.

Opel Bariseau-Mottrie

Leuk event, maar wat heeft de nieuwe samenwerking ermee te maken?? Juist ja!
Met heel veel trots kondig ik dan ook officiëel aan dat ik de nieuwe ambassadeur mag zijn van de Opel garage Bariseau-Mottrie te Roeselare!!! Zo blij! Meer weten over Opel Bariseau Mottrie? Dit is hun website en dit is hun Facebookpagina.

What’s next?

Dit weekend vindt dus de lancering van de Opel Combo plaats, maar uiteraard heeft Opel nog heel veel leuke nieuwe en mooie modellen om mee rond te cruisen. Ik neem jullie mee op ontdekking en laat vooral zien hoe gemakkelijk die wagens zijn voor sportmensen zoals ik. Ze zien er niet alleen cool en sportief uit, ze zijn ook heel erg handig om mee op wintersport te gaan met de ski’s op het dak, om naar zee te gaan surfen met de surfplank mee, om een leuke route te gaan verkennen op de fiets met de fietsen mee, om naar de Ardennen te gaan met een groep vriendinnen in een busje… De opties zijn eindeloos. Volg me zeker op Instagram en Facebook en volg mijn Opel-avonturen!

Meer artikels

Op Fitness Retreat in Zuid- Tirol

Op Fitness Retreat in Zuid- Tirol

Gaan sporten, eten, drinken maar vooral genieten in Zuid-Tirol, Italië. Ik was er nog nooit...
Nieuwe Samenwerking Met - Artikel - louisedelputte

Bye bye hair: laserbehandeling getest

Velen zullen het beamen; niets vervelender dan wanneer je klaarstaat om naar de gym te...
Nieuwe Samenwerking Met - Artikel - louisedelputte

Beleef méér al wandelend in de Leiestreek.

Vorige maand ging ik wandelen in de Leiestreek op uitnodiging van Toerisme Leiestreek, yay! Ik...
Nieuwe Samenwerking Met - Artikel - louisedelputte

Loopdoel na heupblessure

Jaaaa hier ben ik terug na een lang intermezzo. Sinds mijn 1e marathon (daarover volgt...
Nieuwe Samenwerking Met - Artikel - louisedelputte

Primeur in Kortrijk: eindeloos zwemmen!

De zwembaden gaan morgen opnieuw open, hoera! Vele triatleten en recreatieve zwemmers zullen...

Volg mij op Instagram

Wij maken gebruik van cookies

De website van Louise Delputte maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie