Waarom jij nieuwe Asics Frontrunner MOET worden!

Sinds een jaar ben ik een Asics Frontrunner die deel uitmaakt van het Nederlandse team. Ondertussen ben ik gekroond tot team captain van het Belgische team. Hoewel ik de laatste 6 maand kamp met een loopblessure, was het voorbije loopjaar fantastisch!! En net daarom moeten jullie je ook allemaal aanmelden om Asics Frontrunner te worden! Nog 1 dag mogelijk om in te schrijven, hurry up!

Asics Frontrunner 2017 vs 2018

Precies een jaar geleden waren er meer dan 40.000 Europese inzendingen van mensen die Asics Frontrunner wilden worden. Waarvan 2200 Nederlanders en 300 Belgen. Ik had noooooit durven dromen dat ik uitgekozen zou worden! Mijn persoonlijke records zijn niet bijzonder, ik heb nog nooit een marathon gelopen, ik voel mij niet specialer dan anderen,… en toch! Uit dat groepje van Belgen zijn Wes en ik gekozen om mee in het team van Nederland plaats te nemen! (Het team is trouwens SUPER gevarieerd: van 18 tot 84 jaar, groot, klein, snel, traag, veel volgers op social media, weinig volgers op social media, een sportgerelateerde job, een job in de horeca,…)

Ook dit jaar is er weer goed nieuws! Team Nederland/België breidt uit!

Mijn 1e jaar als Asics Frontrunner

Meetings en Whatsapp

Het voorbije jaar hebben wij enkele keren afgesproken met de hele groep: kennismaking in Amsterdam, teamweekendje in Apeldoorn, teamweekendje in de Belgische Ardennen, Internationale teammeeting in Neuss (Duitsland) en Sinterklaasfeestje in Amsterdam.

Een heel gevarieerde groep maar met dezelfde passie: lopen en bewegen! Die bijeenkomsten gaven mij zodanig veel energie dat ik weer voor enkele maanden verder kon! Hoewel het aantal keer samenkomen niet bijzonder veel is, is het groepsgevoel enorm! Dit merken we ook aan onze Whatsappgroep die geen minuut stilstaat (echt waar!). En via social media lijkt het net of we elkaar elke dag zien en horen. Vele Nederlandse teamleaden zagen elkaar uiteraard veel meer tijdens wedstrijden zoals op de Midwinter Marathon in Apeldoorn (trouwens georganiseerd door ons teamie Dennis Licht) maar wegens mijn knieblessure heb ik enkele keren gepast om af te zakken naar Nederland voor een loopwedstrijd.

De leukste activiteiten

Wat leuk is aan zo’n teammeetings, is dat iedereen op sportief vlak hetzelfde is ingesteld! Iedereen staat te popelen om te bewegen en te lopen. Maar zo’n weekends bestaan zeker niet alleen uit lopen, integendeel! Wakeboarden, whipe-out (allerlei gekke activiteiten op het water), spinning, social media opleidingen, lekkere etentjes, Klettersteig, mountainbiketochten, trampoline class, running clinics georganiseerd door teamgenoten, mindful running en nog veel meer!

Ook dit jaar staat er al een nieuwe teammeeting gepland in mei, een trainingsweek naar Mallorca in maart of oktober en een internationale teammeeting in Nederland in augustus.

All over the world

De grootste reden waarom ik vind dat je moet inschrijven om Asics Frontrunner te worden is dat je zoveel mooie vriendschappen opbouwt en ervaringen beleeft die je anders nooit zou meemaken! Tijdens het Internationale Asics Frontrunner weekend leerde ik bv mensen kennen van over heel de wereld. Dit gevoel is echt wel onbeschrijfelijk! Je hebt sowieso een klik met iedereen omdat je deel uitmaakt van hetzelfde team, en je leert nog eens zoveel nieuwe mensen en visies kennen.

Andere mooie voordelen

Uiteraard is er meer dan enkel de leuke ontmoetingen, weekendactiviteiten, overnachtingen en etentjes die we krijgen:

  • We kregen een abonnement op Runnersworld en Runkeeper
  • Elk seizoen krijgen we mooie schoenen
  • Ook nieuwe kledij mogen wij als eerste uittesten
  • Soms worden we gerepost op het Instagram-kanaal van Asics.
    Mijn Instagramaccount groeide van 1.000 naar 15.000 volgers in het voorbije jaar!
  • Startbewijzen van marathons en loopwedstrijden (waarvan Asics Sponsor is) krijgen we ook

Nog 1 dag om je aan te melden!

Wil jij ook deel uitmaken van dit TOP-team die keer op keer zo’n leuke ervaringen beleeft? Wil je leuke loop-events organiseren en meemaken? Deel jij je liefde voor lopen en bewegen op social media? Wil je mee op trainingsweek naar Mallorca? Wil je prachtige loopkleding en -schoenen krijgen om in te schitteren? Ben je Belg of Nederlander en ben je gepassioneerd door hardlopen? Is jouw antwoord op deze vragen altijd ja? Dan heb je geluk! Vul deze link in en wie weet wordt jij wel gekozen… Je hebt nog tijd tot vanavond (11/2) 12u! SUCCES!

Uitslag Asics Frontrunner team 2018

De namen van de gelukkigen wordt 21 februari bekend gemaakt. Houdt zeker mijn Instagramaccount in de gaten voor meer info!

Meer artikels

Op Fitness Retreat in Zuid- Tirol

Op Fitness Retreat in Zuid- Tirol

Gaan sporten, eten, drinken maar vooral genieten in Zuid-Tirol, Italië. Ik was er nog nooit...
Waarom Jij Nieuwe Asics Frontrunner Moet Worden - Artikel - louisedelputte

Bye bye hair: laserbehandeling getest

Velen zullen het beamen; niets vervelender dan wanneer je klaarstaat om naar de gym te...
Waarom Jij Nieuwe Asics Frontrunner Moet Worden - Artikel - louisedelputte

Beleef méér al wandelend in de Leiestreek.

Vorige maand ging ik wandelen in de Leiestreek op uitnodiging van Toerisme Leiestreek, yay! Ik...
Waarom Jij Nieuwe Asics Frontrunner Moet Worden - Artikel - louisedelputte

Loopdoel na heupblessure

Jaaaa hier ben ik terug na een lang intermezzo. Sinds mijn 1e marathon (daarover volgt...
Waarom Jij Nieuwe Asics Frontrunner Moet Worden - Artikel - louisedelputte

Primeur in Kortrijk: eindeloos zwemmen!

De zwembaden gaan morgen opnieuw open, hoera! Vele triatleten en recreatieve zwemmers zullen...

Volg mij op Instagram

Wij maken gebruik van cookies

De website van Louise Delputte maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie