Win een TomTom Runner 3 Cardio + Muziek voor vaderdag!

Vaderdag komt eraan! Het is niet altijd gemakkelijk om een leuk én origineel cadeau te geven. Daarnaast is het altijd leuk dat je iets kan geven die ook nog eens goed is voor de gezondheid! Daarom bieden wij je dé oplossing (gratis)! Wij mogen een TomTom Runner 3 Cardio + Muziek weggeven ter waarde van €249! Say what! Wat je hoeft te doen, lees je hieronder.

TomTom Runner 3 Cardio + Muziek

Met deze TomTom Runner 3 loopt je vader nooit meer verloren. Dankzij de GPS-tracking verkent hij nieuwe routes én krijgt hij aanwijzingen om de weg terug te vinden naar huis. Doordat er muziek (meer dan 500 liedjes!) op dit uurwerk staan, kan je vader lopen zonder gsm of MP3. Het geklungel met draden blijft achterwege want dit uurwerk werkt draadloos via Bluetooth. 

Ook die vervelende borstband zeggen we met deze TomTom vaarwel want er is een ingebouwde hartslagmeter! Door die hartslagmeter aan de pols is er 24/7 activiteitsbewaking (als je vader dit uurwerk ’s nachts ook draagt tenminste): zijn stappen worden geteld, zijn kcal gemetenzijn uren dat hij actief is worden opgevolgd en er worden slaappatronen bijgehouden door automatische slaapmeting.

De TomTom Runner 3 meet uiteraard ook Real Time Information tijdens het sporten: tijd, afstand, snelheid, tempo, verbrande kcal,… de live statistieken worden tijdens het bewegen weergegeven en kunnen perfect gevolgd worden.

Is je vader geen echte loper maar toch sportief? Of mag je vader gerust wat meer bewegen? Geen nood, dit sporthorloge kan ook gebruikt worden voor meerdere sporten. Naast lopen (ook op de loopband) kan het ook tijdens het fietsen (zowel buiten als spinning), de fitness, freestyle en ja zelfs tijdens het zwemmen (waterproof tot 40 m diep) gebruikt worden.

Zit je vader op social media? Dat treft! Na zijn workout is het heel eenvoudig om zijn tijd en afstand via Bluetooth te synchroniseren met de TomTom app en te delen op social media. De TomTom is te synchroniseren met apps zoals bv. Runkeeper.

Deze hartslagmeter is al bijna even fantastisch als je vader! 

Ik schreef trouwens een meer uitgebreide review over dit uurwerk, deze lees je hier.

Waarom verdient jouw vader dit?

Mijn vader heeft me zijn liefde voor lopen en sport ‘met de paplepel’ doorgegeven. Lang geleden was hij een hele goeie loper. Later liet hij dit blijken op het voetbalveld. Na een knieblessure zei hij het voetbal vaarwel en ging hij op zoek naar andere sporten zoals bv tennis. Nu spint, zwemt, mountainbiket, koerst en loopt hij nog steeds. Ik hoop dat ik aan die leeftijd ook nog zo in topvorm ben! Ik bewonder hem dat hij met zijn drukke job nog steeds tijd maakt voor het sporten, en vaak samen sport met mijn mama. Ik ben heel trots op mijn sportieve papa en daarom zou hij zeker zo’n TomTom Runner 3 verdienen. Waarom zou jouw vader dit verdienen?

Ready. Set. GO!

Wat moet je nu doen om kans te maken op dit sportuurwerk? Like en Share de foto op onze Facebookpagina en reageer eronder waarom je vader dit sporthorloge verdient. Wie weet ben jij volgende week de gelukkige winnaar en kan je jouw vader verrassen met dit topcadeau! Heel veel succes!

Proficiat Lien Gellens, jij bent de winnaar van deze TomTom en mag je adres doormailen naar louise.delputte@gmail.com Veel plezier ermee!

Meer artikels

Op Fitness Retreat in Zuid- Tirol

Op Fitness Retreat in Zuid- Tirol

Gaan sporten, eten, drinken maar vooral genieten in Zuid-Tirol, Italië. Ik was er nog nooit...
Win Een Tomtom Runner 3 Cardio Muziek Voor Vaderdag - Artikel - louisedelputte

Bye bye hair: laserbehandeling getest

Velen zullen het beamen; niets vervelender dan wanneer je klaarstaat om naar de gym te...
Win Een Tomtom Runner 3 Cardio Muziek Voor Vaderdag - Artikel - louisedelputte

Beleef méér al wandelend in de Leiestreek.

Vorige maand ging ik wandelen in de Leiestreek op uitnodiging van Toerisme Leiestreek, yay! Ik...
Win Een Tomtom Runner 3 Cardio Muziek Voor Vaderdag - Artikel - louisedelputte

Loopdoel na heupblessure

Jaaaa hier ben ik terug na een lang intermezzo. Sinds mijn 1e marathon (daarover volgt...
Win Een Tomtom Runner 3 Cardio Muziek Voor Vaderdag - Artikel - louisedelputte

Primeur in Kortrijk: eindeloos zwemmen!

De zwembaden gaan morgen opnieuw open, hoera! Vele triatleten en recreatieve zwemmers zullen...

Volg mij op Instagram

Wij maken gebruik van cookies

De website van Louise Delputte maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie